Десподов: Бих се радвал да остана в Щурм


Десподов: Бих се радвал да остана в Щурм
Снимка: БГНЕС

1640 0

Българският национал Кирил Десподов говори пред Sky Austria, като сподели, че би останал в Щурм Грац и за постоянно. Нападателят пристигна в австрийския отбор под наем от Каляри и вече има 7 гола за отбора. В договора му обаче няма опция за закупуване.

"Харесва ми Грац, атмосферата, мачовете, бих си представил да остана, но е прекалено рано да говорим затова. С него (б.р Нестор Ел Маестро) изиграх най-добрия си сезон в ЦСКА и после отидох в Италия. Никога не съм имал проблеми с него, той ми казва всичко директно в очите, винаги е честен, затова го харесвам", разказа Десподов за връзката си наставника на тима.

"Аз съм спокоен човек, не ходя на дискотеки, за мен е по-хубаво да хапна някъде и после да гледам филм вкъщи. Поняокга не съм толкова спокоен, бързо мога да се ядосам", разказва Десподов, като допълни и за случай от преди няколко дни, когато на тренировка имаше искри между него и съотборника му Тобиас Кох. "Нормална ситуация в тренировка, някой те удря и го питаш какво ти става. След 5 секунди всичко е забравено. Той е 3-4 години по-млад от мен и трябва да знае кога трябва да говори и кога да мълчи."

Междувременно Десподов обяви, че е готов да стане и капитан на националния отбор - вижте какво сподели.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички