4 млн. евро за Бербатов за нов договор с Монако


4 млн. евро за Бербатов за нов договор с Монако

1848 0

Димитър Бербатов ще получи още 4 млн. евро от Монако за едногодишен договор, който ще го задържи на Ривиерата до юни 2016 г., пише "България Днес".

Предварителните разговори за новия контракт вече са в ход. Клубът от княжеството ще направи всичко възможно да задържи най-добрия си футболист. Първоначалното предложение на Монако е да запази сегашната заплата на българския нападател. Отделно ще бъдат договорени различни бонуси на база брой вкарани голове, участия в мачовете, класиране в Шампионската лига или Лига Европа.

Монако почти загуби шансове за титлата във Франция, защото изостава значително от лидерите Пари Сен Жермен и Олимпик (Марсилия). Тимът може да се бори в турнира за Купата на Франция и да се опита да стигне колкото се може по-далеч в настоящото издание на Шампионската лига.

По неофициална информация в момента Бербатов получава 300 000 евро месечно. Това прави 3,6 млн. евро на година. С евентуални бонуси сумата вероятно ще нарасне до 4 млн. евро. В Монте Карло Бербо се радва на почти същите доходи, каквито имаше и като звезда в Манчестър Юнайтед. Данъците в княжеството са много по-ниски от тези в Англия. На Острова налозите за доходи като тези на Митко са 49%, а в Монако само 13%.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички