Ужас в Турция! Футболист излезе с бръснач на терена, поряза съперници


Ужас в Турция! Футболист излезе с бръснач на терена, поряза съперници
Снимка: Getty Images/Guliver

4135 0

Ужасен инцидент беляза мача от трета дивизия на Турция между Амедспор и Сакаряспор (1:1). В него играч на домакините излезе на терена с малък бръснач, имайки за цел да пореже съперникови футболисти. Името на злодея е Мансур Чалар.

В Туитър бе пуснато видео, което показва, че Чалар държи странен предмет в ръката си и контактува с различни играчи. Някои от тях не разбраха веднага какво се случва. Но поне половината съперникови футболисти се оплакаха, че са получил прорезни рани.Един от тях - в областта на гърлото.

Не е ясно дали Амедспор ще накаже злосторника за това ужасно поведение. Най-интересното е, че те вече го защитиха. "Когато не можахте да спечелите мача, започнахте да клеветите нашия играч Мансур Чалар. Мансур е гордост на Амедспор", заявиха те.

Феновете обаче са на друго мнение. "Трябва да бъде изгонен от страната за такова поведение", "Този идиот е по-добре да бъде отстранен доживот от футбола", са мненията на някои от тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички