ВИДЕО: Лорис Кариус се "прочу" с нова нелепа грешка


ВИДЕО: Лорис Кариус се "прочу" с нова нелепа грешка
Снимка: Getty Images/Guliver

3844 0

Вратарят на Бешикташ Лорис Кариус, известен повече с грешката, допусната във финала на Шампионска лига между Ливърпул и Реал Мадрид, отново се прояви по невъобразим начин. Германският страж отново направи сериозна грешка, като този път това се случи в първия за сезона мач на турския клуб в Лига Европа - срещу Слован (Братислава).

В ситуацията Кариус излезе извън наказателното си поле и не само не успя да играе с топката с глава, но свали и свой съотборник, който беше последното препятствие пред нападащия играч на Слован. В крайна сметка, Бешикташ загуби с 2:4, а след мача вратарят отново се наложи да се извинява на феновете.

"Знам, че това е болезенено поражение - и за отбора, и за феновете. Можете да бъдете разочаровани, имате право на гняв. Поемам отговорност за първия гол, тази топка трябваше да се обработи по-добре. След това имахме шансове да победим, но нещата не се развиха в наша полза. Допуснахме и късни голове. Но, моля ви, нека да се подкрепяме взаимно. Целият клуб. Все още се борим за всички трофеи през този сезон. Очаква ни важен мач в понеделник и отборът се нуждае от вашата подкрепа, за да спечели три точки. Ще дадем всички сили на терена заради вас", заяви Кариус след поражението.

В следващия кръг от турското първенство бешикташ играе срещу Истанбул Башакшехир. След първите 4 кръга в турнира тимът на германеца заема 13-ата позиция с едва 4 спечелени точки. Вижте в този материал с какви методи, според слуховете, Бешикташ понякога "превъзпитава" вратаря си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички