Турски гранд поиска звезда на Лудогорец


Турски гранд поиска звезда на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2464 0

Турският Бешикташ се е насочил към привличането на защитника на Лудогорец Антон Недялков. Сайтът ortacizgi.com и телевизия TRT SPOR CANLI съобщиха, че "черните орли" са се спрели именно на национала за подсилване на лявата зона на отбраната си. Антон Недялков прави силен старт на сезона, като е ползван освен като бек, така и в центъра на защитата.

До момента 26-годишният футболист има два шампионатни двубоя. В четирите срещи от евротурнирите - двете срещу Ференцварош от Шампионската лига и двете срещу Валур от Лига Европа, той игра без смяна. Бившият футболист на ЦСКА бе привлечен от разградчани през лятото на 2018 година.

Оттогава той има 37 срещи за първенство с 1 гол, 1 мач за купата, 1 за Суперкупата и 14 на континенталната сцена. През миналия сезон Бешикташ финишира трети в първенството и стяга селекция, с която отново да се върне на върха.

Със сигурност Недялков ще бъде задържан и за двубоите от плейофите на Лига Европа. Ако отстранят ТНС, разградчани ще се борят за влизане в груповата фаза със загубилия от двойката Марибор (Слвн)/Розенборг (Hop). Ако не влезе в групите на втория по сила турнир на континенталната сцена, нищо чудно Лудогорец да се раздели не с един, а с повече играчи. Сред вариантите за трансфер са Ренан, Сисиньо и Лукоки. Последният също е желан от турски клубове и наскоро се похвали, че е наясно с интереса към себе си.

А какво заяви Стоев преди двубоя с ТНС и какво е мечтаното развитие за него - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички