Бойко Борисов: България си има Меси - това съм аз - в политиката


Бойко Борисов: България си има Меси - това съм аз - в политиката
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4846 0

По време на провеждащото се Световно първенство по футбол лидерът на политическата партия ГЕРБ - Бойко Борисов, направи любопитна препратка към един от футболистите, които са считани за емблеми на този спорт. А именно - звездата на Аржентина Лионел Меси.

Борисов направи този коментар, тъй като вярва, че е "най-подходящият за министър-председател - можещ, знаещ, измъкващ от кризата". По този повод бившият състезател на Витоша Бистрица отсече, че "България има своя Меси в това отношение".

УЖ ФЕН НА ФУТБОЛА, А С НЕМИСЛИМ ГАФ: БОЙКО БОРИСОВ ОБЪРКА НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНОТО ЗА МЕСИ

Бойко Борисов се сравни с Лионел Меси

"ГЕРБ има два варианта - премиер си имаме, мисля че все още в ГЕРБ по-добър от мен няма. Само че такова правителство на малцинството надали е най-доброто за стабилност в момента. По-скоро още не е узрял политическия елит...и Меси е на 31 г., но като влезе, вкара първия гол.

България си има Меси в това отношение, и това съм аз. Вторият вариант пред нас е да предложим вариант за премиер, който все пак да мине и да има разговор и да обясни на тези колеги, че катастрофата в която вече сме се ударили, но дали ще продължим да се търкаляме, ще донесе непоправими последици.

Колегите ще си заминат в еврозоната, в Шенген, нас ще ни откъснат като котва и ще ни оставят като буфер срещу бежанците. Това преди години беше първата идея, срещу която така съм тропал по масата, че не можете да си представите" - отсече Борисов.

Интересни и важни новини за Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лудогорец

"Тайни от бг елита": Ас на Лудогорец с 3-степенно "меню" за самоусъвършенстване

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички