Вездесъщият Крамарич: Не всеки ден вкарваш два гола на Световно първенство, всичко ще се реши с Белгия


Вездесъщият Крамарич: Не всеки ден вкарваш два гола на Световно първенство, всичко ще се реши с Белгия
Снимка: GettyImages

1195 0

Голямата звезда на Хърватия тази вечер - Андрей Крамарич, говори пред медиите след разгромния обрат над Канада - 4:1, в двубой от втория кръг на груповата фаза от Световното първенство 2022. 31-годишният футболист вкара две от попаденията, а преди това едно бе и отменено, въпреки че във въпросната ситуация не той бе в засада. 

Нападателят обясни, че всичко за Хърватия би се решило в следващия двубой на 1-ви декември с Белгия, тъй като в момента "шахматистите" нямат нужния брой точки за сигурно преминаване към осминафиналите. Междувременно той подчерта, че две попадения в мач от мондиал е просто мечта:

"Направихме труден старт, но след това показахме играта, на която сме свикнали и спечелихме категорично. Няма смисъл обаче да се радваме кой знае колко много, защото едва последният мач ще реши класирането в групата.

Головете? Те са много специални за мен, тъй като не се случва всеки ден да бележиш два пъти в един мач на Световно първенство. Мечта!", обясни "Играчът на мача".

Крамарич е част от Хофенхайм през последните сезони, за който се отчете със 106 гола и 49 асистенции в 234 мача. Срещу Канада той имаше 100% завършени дрибъли, 42 докосвания и 3 изстрела към вратата. 

Вижте попадението, което пренаписа историята на Канада!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички