"Вечни врагове" рамо до рамо: Фенове на Реал и Атлетико ще бранят улиците на Мадрид


"Вечни врагове" рамо до рамо: Фенове на Реал и Атлетико ще бранят улиците на Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1614 0

Испания и Мароко ще премерят сили на осминафиналите по време на Световното първенство по футбол в Катар, след като европейците завършиха на втора позиция в групата си, докато африканците изненадващо триумфираха сред Хърватия, Белгия и Канада.

Двата тима ще се изправят един срещу друг в утрешния ден от 17 часа българско време и двубоя ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Събитието обаче поражда големи притеснения в Кралството, тъй като мароканци предизвикаха огромни зулуми в Брюксел след успеха над Белгия и сега местното население се притеснява от подобно повторение на събитията на територията на Испания.

Поради тази причина запалянковци от цялата страна се обединяват и заедно ще следят за спазването на обществения ред в цялата страна, сред които такива в Севиля, Валенсия и други големи градове в държавата. 

Същата е позицията и от организираните фенове на Реал Мадрид и Атлетико Мадрид - Ultras Sur & Frente Atletico, които ще излязат по столичните улици в 16 часа местно време, за да се погрижат за обществения ред, а призивът им е за мобилизация и в останалите части на Испания.

Вижте ВИДЕО от зулумите на мароканците в Брюксел!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички