ТВ програма за 1/2-финалите на Световното първенство по футбол: къде да гледаме мачовете?


ТВ програма за 1/2-финалите на Световното първенство по футбол: къде да гледаме мачовете?
Снимка: Getty Images/Guliver

4102 0

Световното първенство по футбол измина на един дъх и до края остават само четири двубоя. Добрата новина е, че те са най-дългоочакваните такива - двата полуфинала, а впоследствие "малкият финал" (сблъсъкът за третото мсято) и голямата кулминация - финалът.

Аржентина, Хърватия, Франция, Мароко - една измежду тези четири страни на 18-и декември ще може да се нарече новият световен шампион по футбол. Двойките са ясни - южноамериканците ще мерят сили със сребърния медалист от Мондиал 2018, докато актуалният шампион ще се изправи срещу сензацията Мароко.

Лионел Меси ще опита да стигне нов финал, след като през 2014 година загуби болезнено в продълженията от Германия. Хърватия пък ще иска да надгради представянето си от преди 4 години. Трябва да се отбележи обаче, че стигне ли до полуфинал, в 4 от 4 случая Аржентина се класира и за самия финал.

И ако тук има фаворит в срещата, то какво да кажем за другия сблъсък: Франция срещу Мароко. Африканската страна не получава никакви шансове за успех срещу "петлите", но това е само на хартия.

Такива бяха случаите за Мароко и срещу Испания, и срещу Португалия, но двете иберийски страни бяха посечени. Сега въпросът, който възниква, е дали африканската селекция е запазила достатъчно сили за още чудеса.

Двата двубоя са в различни дни. Аржентина срещу Хърватия ще се състои във вторник, 13 декември, от 21:00 часа българско време. Мачът на стадион "Лусаил" ще се излъчва пряко по БНТ 1 и БНТ 3. Ще можете да следите Аржентина - Хърватия от Световното първенство НА ЖИВО в SportLive.bg.

Вторият полуфинал ще се състои в сряда, 14 декември, отново от 21:00 часа българско време. Дуелът на стадион "Ал Байт" ще бъде излъчен пряко по НОВА и по Диема спорт 3. Ще можете да следите Франция - Мароко от Световното първенство по футбол НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички