Тунис срещу Франция по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?


Тунис срещу Франция по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?
Снимка: GettyImages

2132 0

Настоящият шампион Франция се явява символичен гост на Тунис в последния двубой за двата тима от груповата фаза на Световното първенство 2022. Двубоят е коренно различен за двата тима, тъй като само победа ще запази шансовете на африканците за класиране, докато петлите вече си осигуриха място на осминафиналите. 

Тунис влиза в двубоя със загуба от Австралия с 0:1 в последния кръг и ще трябва да се надяват на реми между "кенгурутата" и Дания, ако искат да се класират напред. Това е второто условия, освен задължителната победа над Франция. 

Добрата новина пред селекционерът на африканците е, че той ще може да разчита на всички 26 свои избраници, докато Лукас Ернандес и Карим Бензема не са вариант за Дидие Дешан. 

Първата официална среща за Франция срещу Тунис ще бъде без особено значение за "петлите" поради пълния актив от точки през изминалите дни. До този момент двете селекции са се срещали 3 пъти за контроли, като европейците се налагат с 3:1 втория път, а в останалите два пъти се стига до 1:1.

Прави впечатление, че Тунис е отбелязвал попадение в предходните двубои срещу този съперник, но до този момент по време на Мондиал 2022 африканците не са вкарали гол. Головата разлика на Франция пък преди двубоя е 6:2. По едно попадение бе допуснато в изминалите два двубоя в Катар.

Коя телевизия ще излъчи Тунис - Франция

Двете селекции ще премерят сили в сряда от 17 часа, а двубоя ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! Срещата ще бъде излъчвана по Diema и Diema Sport 3, а в същото време ще може да следите най-интересното и от Дания - Австралия по SportLive.bg.

Вижте пълната ТВ програма за Световното първенство 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички