Треньорът на Уругвай с признание след загубата с 0:2 от Португалия


Треньорът на Уругвай с признание след загубата с 0:2 от Португалия
Снимка: Getty Images

2436 0

Селекционерът на Уругвай - Диего Алонсо, призна на пресконференцията си след загубата от Португалия, че отборът му не е играл добре, но добави, че евентуална победа срещу Гана ще осигури на тима му място на 1/8-финалите в Катар.

*Вижте пълното класиране по групи на Световното първенство, както и ТВ програмата за последния трети кръг от груповата фаза в Катар! (в двата линка)

"Имахме намерение, като видите началото на срещата, да ги подложим под напрежение. Но съперникът също играе играта си и се опитва да се противопостави на вашата тактика. Понякога нещата се получават, друг път - не. Не играхме много добре, но атакувахме", каза Алонсо след последния съдийски сигнал на "Лусаил".

"Срещу Гана в петък ще търсим победата, няма никакво съмнение. Трябва да направим малки промени и да потърсим това, което ще бъде най-доброто за нас. Имам голямо доверие в играчите. Следващият мач ще бъде труден, но ако спечелим, ще се класираме. Сигурен съм, че и те ще се опитат да продължат напред. Това е ключов мач, но няма нищо общо със срещата преди 12 години", завърши Диего Алонсо, визирайки 1/4-финала между Уругвай и Гана от Мондиал 2010, спечелен от урусите с 4:2 след изпълнение на дузпи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Опитният Фернандо Сантош призова Португалия: Нека да се успокоим, защото иначе...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички