Трагедия в Монпелие: 14-годишно момче загина след Франция - Мароко


Трагедия в Монпелие: 14-годишно момче загина след Франция - Мароко
Снимка: Getty Images

2632 0

Вторият полуфинал на Световното първенство по футбол между отборите на Франция и Мароко бе последван от масови безредици в някои френски градове, в резултат на които се е стигнало до трагичен случай, съобщава "Daily Mail".

В социалните мрежи с появиха шокиращи кадри, на които се вижда как младо момче е прегазено от кола в Монпелие, докато марокански фенове буйстват след загубата с 0:2 на своите любимци.

14-годишният тийнейджър е бил част от голяма група привърженици на Мароко, които са се движели по улица "Мосон" в южния френски град. Те са се натъкнали на бял автомобил с развято френско знаме през прозореца...

Част от запалянковците се нахвърлили върху колата, опитвайки се да вземат знамето, а шофьорът изпаднал в паника и направил бърз обратен завой, за да премине в насрещното платно и да избяга!

Няколко човека от тълпата обаче не успели да реагират навреме, сред които и момчето, което е получило много тежки наранявания. Съобщава се, че то е било откарано в близка болница, но по-късно е починало.

Безредици след мача Франция - Мароко имаше и в Париж, а също и в Белгия, където близо 100 души са били арестувани (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички