Томас Мюлер разкри от какво се нуждае Германия на Световното първенство 2022


Томас Мюлер разкри от какво се нуждае Германия на Световното първенство 2022
Снимка: Getty Images

1203 0

Eдин от най-опитните футболисти на германския национален отбор - Томас Мюлер, коментира ситуацията около "Бундестима" преди последния мач от груповата фаза по време на Световното първенство 2022.

Европейците се поставиха в сложна ситуация с точка след два мача, като пред възпитаниците на Флик предстои двубой с Коста Рика, който трябва да бъде спечелен на всяка цена. 

Дългогодишният полузащитник на Байерн Мюнхен - Томас Мюлер, обясни, че съотборниците му знаят как да справят със стресови ситуации и обясни от какво се нуждаят те за добър развой накрая.

"Мисля, че отстрани изглеждаме като фаворити. Знаем, че трябва да спечелим. Но представянето на Коста Рика срещу Япония нямаше нищо общо с поражението им срещу Испания. Играха добре позиционно, боравеха смело с топката. Сега трябва да бъдем смирени. Няма причина за еуфория. В мача с Испания вече бяхме под сериозен натиск.

В крайна сметка всички знаем какво трябва да направим. Не смятам, че лошите резултати и представяне са свързани с нервност. Всички сме попадали в стресови ситуации и знаем как да се справим с тях. Имаме нужда само от малко магия", обясни 33-годишният полузащитник, пред официалния сайт на Германския футболен съюз.

Двубоят между Германия и Коста Рика е утре, 1 декември, от 21:00 часа българско време. Двубоя ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички