"Той може да те научи как да се държиш с една жена" - Съпругата на Анхел Ди Мария нападна Адил Рами


"Той може да те научи как да се държиш с една жена" - Съпругата на Анхел Ди Мария нападна Адил Рами
Снимка: Getty Images

14017 0

Словесните нападки между национала на Аржентина - Анхел Ди Мария, и бившия национал на Франция - Адил Рами, сякаш нямат край, а сега към тях се присъедини и съпругата на аржентинеца - Хорхелина Кардосо.

Всичко започна след победата на "гаучосите" над "петлите" на финала на Световното първенство по футбол. Адил Рами си позволи да разкритикува Емилиано Мартинес за непристойното му държание, а Анхел Ди Мария бързо защити своя съотборник, казвайки му  "отиди да плачеш някъде другаде".

Съпругата на Ди Мария пък сега скочи в защита на партньора си в словесния двубой. Тя написа следното в Instagram:

"Анхел може да те научи как да плачеш, как да се държиш с една жена и да вкарваш голове на финалите. Честита нова година, гений".

Финалът на Световното първенство по футбол между Аржентина и Франция беше един от най-добрите в историята на състезанието. "Ла Албиселесте" поведе два пъти, но "петлите" не се дадоха, за да вкарат мача в дузпи след драматично равенство 3:3 след продължения.

Еми Мартинес спаси дузпата на Кингсли Коман, преди Орелиен Чуамени да стреля встрани, а Аржентина спечели третия си трофей от Мондиал. Съперничеството между двете нации не показва признаци да приключи вече почти две седмици след паметния сблъсък на стадион "Лусаил".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички