Световен шампион с Италия: Искам да видя Меси как вдига световната титла


Световен шампион с Италия: Искам да видя Меси как вдига световната титла
Снимка: Getty Images

1324 0

Бившият защитник на Италия Джанлука Дзамброта призна, че ще подкрепя Аржентина на предстоящия Мондиал 2022. Причината е неговият бивш съотборник в Барселона Лионел Меси. Запитан кой би посочил като фаворит в Катар, италианецът заяви:

"Тези, за които всички вече знаят: Бразилия, Франция, Аржентина, Германия... Но се надявам, че това ще бъде световното първенство на Меси. Да, имах късмета да играя с него. Меси е страхотен съотборник", каза Дзамброта, цитиран от "As".

"Ще се радвам да го видя да вдига трофея, който му липсва. Това е най-важният трофей, който би бил награда за Меси за всичко, което е дал на футбола. Меси е гений, както и Марадона. Такива играчи се раждат веднъж на 30 години", допълни бившият играч на Милан и Италия.

Дзамброта игра в каталунския гранд в периода 2006-2008 година. 45-годишният бивш защитник е световен шампион с Италия за 2006 година. А ето какво голямо признание направи Меси за кариерата си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички