Секс скандал разтресе Сърбия преди Швейцария: Звезда си ляга с жената на съотборник?


Секс скандал разтресе Сърбия преди Швейцария: Звезда си ляга с жената на съотборник?
Снимка: Getty Images

3979 0

Секс скандал разтърси сръбския национален отбор преди последния му мач в групата на Световното първенство по футбол. В утрешния ден (2-ри декември) нашите съседи играят с Швейцария в търсене на успеха и класиране за осминафиналите.

В момента сърбите се намират на последното място в група "G" с една спечелена точка, колкото има и Камерун. Утрешният съперник на балканците има 3 точки и може да бъде изместен от второто място.

Главен герой в този скандал е нападателят Душан Влахович, за когото сръбски медии пишат, че е имал връзка със съпругата на свой съотборник. Става въпрос за резервния вратар на "плавите" Предраг Райкович. Именно заради тази афера играчът на Ювентус е записал само 24 минути в досегашните два мача на Мондиала. Той се включи за малко в мача срещу Бразилия (0:2), а срещу Камерун остана резерва.

От щаба на Сърбия обявиха, че Влахович не играе заради физическото си състояние. Самият футболист реши да опровергае слуховете, за да няма напрежение в съблекалнята преди важния мач.

"Трябва да реагирам, защото става дума за името ми. Сериозна глупост и неяснота от хора, на които им е скучно и няма какво да правят. Коварни, зли хора работят срещу интереса на националния отбор. Обединени сме както никога досега, атмосферата е повече от добра. Няма да гледаме назад към това, искам да защитя името си и ще го направя законно и юридически", каза сръбската звезда. А ето коя хърватка се прочу като най-секси фенката в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички