САЩ срещу Уелс по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?


САЩ срещу Уелс по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?
Снимка: Getty Images

2810 0

САЩ срещу Уелс е третият двубой от втория ден на Световното първенство 2022. Срещата ще противопостави два от фаворитите в група „B“ на надпреварата, в която са още Англия и Иран.

Двата тима за първи път ще изиграят по между си официален двубой, след като през настоящия век се срещнаха два пъти в контролни срещи. В първата от тях – през 2003 г. САЩ се наложи с 2:0, докато преди две години те стигат до нулево равенство. Сега селекцията на американците влиза с леко предимство в двубоя, според букмейкърите.

„Янките“ достигнаха безпроблемно до Мондиала, след като завършиха трети в квалификационната таблица на КОНКАКАФ. За тях това ще бъде 11-то Световно първенство и се завръщат на сцената след 2014 г. Възпитаниците на Грег Бекхалтър ще се опитат да подобрят третото си място, което завоюват още на първото Световно първенство.

За европейската селекция е същински „празник“ класирането на световните финали, след като не го бяха правили от 1958 г. Тогава те достигнаха четвъртфиналите, но така и повече не се класираха. Този път първо финишираха втори в квалификационната група след Белгия, но победиха Украйна с 1:0 за място в Катар.

Коя телевизия ще излъчи САЩ – Уелс

В двубоя участие няма да вземат контузените Джо Алън от символичните гости и Лука де ла Торе от американците. Дали това ще се отрази на мача ще може да разберете от 21 часа НА ЖИВО със SportLive.bg или по прякото предаване на БНТ1 и БНТ3.

Вижте тук и пълната програма за Световното първенство 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички