Руска депутатка втрещи: Видя у Меси на финала подкрепа за войната в Украйна


Руска депутатка втрещи: Видя у Меси на финала подкрепа за войната в Украйна
Снимка: Getty Images

2811 0

Невероятно възображение показа депутатът от Държавната дума на Русия Светлана Журова. Бившата кънкобегачка забеляза на невероятно място по дрехите на световния шампион Лионел Меси, че той подкрепя войната в Украйна и е на руска страна.

ВИЖТЕ ОЩЕНай-секси снимките на "нежното изкушение" на Лео Меси!

Въпросният политик е открила знак в подкрепа на наричаната в Русия "специална операция" в Украйна върху гащетата на капитана на Аржентина, който триумфира в неделя вечер след победа над Франция на финала на Световното първенство по футбол. На гащетата на Меси депутатката вижда изписана буквата "Z".

Твърдението ѝ е колкото абсурдно, толкова и комично, защото, ако има подобно изображение на публикуваната от Журова снимка, то с огромна вероятност се е образувало по време на паданията на звездата върху тревата в хода на мача. Удивително е, че Лионел Меси бива използван в подобни твърдения.

"Когато един приятел ми изпрати снимка от финала на Световното първенство, помислих, че е фалшификат, но се оказа, че не е. Умишлено върнах назад предаването и наистина - буквата "Z" я има на шортите на Меси. Това, разбира се, е случайност, но е удивителна случайност в подкрепа на Русия", пише рускинята и публикува съответната снимка. А ето как Владимир Путин коментира финала на Световното.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички