Рафиня се заяде със своите сънародници у дома: Бразилия не заслужава Неймар!


Рафиня се заяде със своите сънародници у дома: Бразилия не заслужава Неймар!
Снимка: Getty Images

2634 0

Една от най-големите звезди на националния отбор на Бразилия - Рафиня, направи доста интересно изказване по адрес на критиците на Неймар обратно у дома. 

Рафиня сподели, че е видял доста непристойни коментари по адрес на контузията на Неймар и то от негови сънародници, което доста го е подразнило.

Контузията на Неймар бе огромен удар за Бразилия, но Рафиня вярва, че има много фенове, които са доволни да видят нападателя извън игра. Посочвайки как Меси и Роналдо са третирани от техните привърженици, той заяви, че страната му не заслужава футболист с неговите качества.

"Аржентинците се отнасят към Меси като към Бог. Португалците третират Кристиано Роналдо като крал. Бразилските фенове приканват Неймар да си счупи крака... Колко тъжно. Най-голямата грешка в кариерата на Неймар е, че е роден в Бразилия. Тази държава не заслужава неговия талант и неговия футбол", сподели бразилецът в Instagram.

Бразилия започна по чудесен начин в Катар, побеждавайки Сърбия с 2:0 в мач от група "G" на световните финали. Ударът по момчетата на Тите обаче дойде в 80-ата минута, когато се наложи Неймар да бъде заменен поради получена травма. Все още няма официална информация от лагера на "Селесао" за колко дълго ще отсъства Неймар.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какви са амбициите на Рафиня за Световното първенство в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички