ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ в играта "Мачкай приятелите си на FIFA 23 с чисто нов PlayStation 5"


ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ в играта "Мачкай приятелите си на FIFA 23 с чисто нов PlayStation 5"
Снимка: Sportlive.bg

1481 0

В 13:00 часа на 15.12.2022 стсартира играта "Мачкай приятелите си на FIFA 23 с чисто нов PlayStation 5". Надолу можете да се запознаете с пълните правила на играта: 

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

Играта, провеждана на фейсбук страницата на Sportlive.bg „МАЧКАЙ приятелите си на FIFA 23 с чисто нов PlayStation 5!“ се организира и провежда от УебГраунд ЕООД със седалище гр. София, ул.20 април 13 и ЕИК: 131082402 (Организатор)

Продължителността на играта е от 15.12.2022 г. до 20.12.2022 включително

В специална публикация във Facebook страницата на Sportlive.bg ще се комуникира играта,

Правилата на участие и копи текст за наградите. Участието ще включва:

- тагване на 3 приятели, харесване страницата на Sportlive.bg във Facebook

- абониране за канала на Sportlive.bg в Youtube (линк) и харесване на публикацията.

- споделяне на публикацията във Facebook

Участникът в играта трябва да изпълни условията за участие, посочени в конкретния пост, обявяващ играта, публикувайки съдържание от свое име по указания начин.

В играта има право да участва всяко физическо лице, навършило 18 години към момента участието си и с постоянен адрес на територията на България. Лица, които са директно свързани с организирането и/или изпълнението на Играта, членовете на семействата им, както и техни роднини по права линия, нямат право да участват в Играта. При получаване на наградата се изисква доказателство за възраст и удостоверяване на самоличност чрез представяне на валиден документ – лична карта, паспорт или шофьорска книжка.

Не се допуска участие с повече от 1 отговор за всеки фейсбук пост, както и от фалшиви профили и посредством други методи, с цел увеличаване шанса за спечелване на награда.

Участието е до 13:00 часа на 20-ти декември!

Наградите са: голямата награда Playstation 5 с FIFA 2023, както и 2 награди – 2 ваучера, всеки на стойност 350 лв. Тегленето на победителя ще се проведе в сряда (21-ви декември) след финала на Световното първенство по футбол. Печелившите се обявяват във Facebook страницата на Sportlive.bg

Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой или за други награди.

Наградата ще бъде съобщена на спечелилия участник посредством лично съобщение във Facebook (чрез Messеnger).

Всеки евентуален правен спор между Организатора, от една страна и участник, от друга, се решава по пътя на преговорите и добрата воля. При невъзможност за постигане на съгласие, спорът се решава от компетентния съд в Република България.

Организаторът не носи отговорност за щети, нанесени на имущество или на участник по време на участието му в играта.

Организаторът не отговаря за качеството на наградите, както и не носи гаранционната отговорност за предоставяните награди, същите се предоставят съгласно условията на техните производители и/или разпространители.

Организаторът има право да премахва всякакво съдържание, генерирано от участниците или трети лица, което смята за неподходящо, неуместно и несъвместимо с играта. Това включва съдържание, което е обидно, дискриминационно или несъответстващо на правилата за отговорна търговска комуникация, както и да дисквалифицират съответния автор на подобно съдържание. В тези случаи решението на Организатора е окончателно и не подлежи на допълнително обсъждане.

Организаторът има право да дисквалифицира без предупреждение и без да дължи каквото и да е уведомление участници, които нарушават тези правила. Дисквалифицираните участници губят правото да получат награда от провежданите игри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички