Порноактриса ще ощастливи известен вратар на Мондиал 2022 (видео + снимки)


Порноактриса ще ощастливи известен вратар на Мондиал 2022 (видео + снимки)
Снимка: Brett Carlsen/Getty Images

2267 0

Легендарният вратар на Мексико – Гийермо Очоа, получи изключително провокативна оферта, каквато навярно не е предполагал и в най-смелите си мечти...

Известен факт е, че „ацтеките“ ги „гони“ проклятие на Световни първенства, като селекцията от Северна Америка не може да прескочи 1/8-финалната фаза от Мондиал 1986.

СНИМКИ: Порнокралицата Уанда, която обеща незабравима нощ на Мексико 

 

Само че, този път популярната звезда от сайта за възрастни OnlyFans – Уанда Еспиноса, реши да мотивира опитния вратар на мексиканския национален отбор преди първенството в Катар.

СНИМКИПорнокралицата Уанда, която обеща незабравима нощ на Мексико

 

Провокативната Уанда реши да предложи със сексуални услуги на селекцията на Мексико, за да могат футболистите да се мотивират и да прескочат първата стъпка от елиминациите. Инфлуенсърката, която е следвана от повече от половин милион души в Instagram, обеща незабравима нощ на футболистите на Мексико, ако тимът стигне до четвъртфиналите в Катар.

„Гийермо, обещавам ти, че ще изкараш незабравима нощ с мен, ако помогнеш на страната ни да стигне до четвъртфиналите в Катар“, заяви тя към вратаря на мексиканците. Футболът е най-популярният спорт в Мексико, но въпреки това е неписано правило, че е аутсайдер, когато става въпрос за големите турнири.

СНИМКИПорнокралицата Уанда, която обеща незабравима нощ на Мексико

Мексико вади страхотни играчи от години насам, но никога не е бил близо до това да играе във финал на Световно първенство. Предстои да разберем дали еротичната оферта на Уанда ще вдъхне допълнително самочувствие на един от най-възрастните участници на тазгодишния Мондиал.. А какъв инцидент стана в Аржентина, четете в този материал.

СНИМКИПорнокралицата Уанда, която обеща незабравима нощ на Мексико

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички