По-важно от финала на Мондиал 2022! Детска "щуротия" засмя Буну след загубата от Франция и ни разтопи сърцата (ВИДЕО)


По-важно от финала на Мондиал 2022! Детска "щуротия" засмя Буну след загубата от Франция и ни разтопи сърцата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1491 0

Мароко игра за цяла Африка и за първи път отбор от този континент игра полуфинал на мондиал. Силите на "лъвовете" обаче не стигнаха за повече и на полуфиналите на Световното първенство по футбол страната бе отстранена от актуалния носител на трофея Франция след успех с 2:0.

Целият отбор на Мароко бе на невероятно ниво през турнира, а някои играчи категорично могат да се наредят до най-добрите на своите позиции от всички тимове. Несъмнено сред тях е и един от "виновниците" за това "лъвовете" да имат такава стабилна защита - вратарят Ясин Буну.

Той не допусна попадение дори и при изиграните дузпи срещу Испания, като през целия турнир се отличи с наистина класни намеси. На полуфинала обаче нямаше какво повече да стори и при двете попадения и в крайна сметка ще се бори със съотборниците си за бронз.

Въпреки това той бързо бе забелязан с усмивка след поражението от "петлите". Това се случи по време на интервю след двубоя, а причината бе... неговият малък син, който бе прегърнат от татко си.

Докато Буну говореше, малчуганът на няколко пъти опита да захапе подадения към Ясин микрофон. Татко му приемаше това с усмивка и му показваше, че не е редно да го прави. Вижте ситуацията, която разтапя църца, във видеото по-долу в материала.

Още интересни и важни новини за Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички