"По-сладко от целувка с любимата": Меси с мечтания флирт със световния трофей (ВИДЕО)


"По-сладко от целувка с любимата": Меси с мечтания флирт със световния трофей (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2629 0

Аржентина сложи край на продължилото над 30 години чакане за световната титла, след като спечели Световното първенство по футбол, провело се в Катар. "Гаучосите" го завоюваха по възможно най-драматичния начин, след като изпуснаха преднина от два гола в редовното време, след това още гол преднина в продълженията, за да се стигне до дузпите.

Това вероятно направи успеха единствено по-сладък както за всички около футболния отбор на Аржентина, така и за милионите фенове на тима по целия свят. А защо не и на милионите фенове на... Лионел Меси? След като толкова хора мечтаха да видят атакуващия футболист на ПСЖ като световен шампион.

Това най-сетне се случи и след загубения финал на Мондиал 2014 - сега сълзите са от радост. Това е втора поредна година за Меси, в която взима значим трофей с националната фланелка. През 2021 година "гаучосите" победиха Бразилия с 1:0 във финала на Копа Америка.

Това бе и първият голям трофей за Меси с южноамериканската страна. Помним, че дълги години наред това бе факторът, за който Лео бе най-много критикуван, когато биваше сравняван с най-легендарните футболисти за всички времена. Сега безспорно прави крачката към еднолично лидерство по този показател.

А толкова бленуваният момент за Лео нямаше как да не породи мила реакция при срещата му с трофея. Вижте ВИДЕО от нея по-долу в материала.

Вижте и вдигането на трофея - моментът, който Аржентина чакаше 36 години, а Меси - 35 (ВИДЕО)!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички