Палачът на Испания ДЕБНЕ за Португалия! Шампионът Франция праща Англия "у дома" (ВИДЕО)


Палачът на Испания ДЕБНЕ за Португалия! Шампионът Франция праща Англия "у дома" (ВИДЕО)
Снимка: Sportlive.bg колаж

15314 0

В петък определено станахме свидетели на най-интересната и драматична вечер от началото на Световно първенство 2022 в Катар. Хърватия хвърли бомбата в турнира и поднесе една от най-големите сензации в историята, изхвърляйки Бразилия от шампионата след дузпи. 

Аржентина и Нидерландия изиграха брутален двубой с рекорден брой жълти картони в мач от Световното, а благодарение на магията на Меси и безупречно изпълнение на дузпи "гаучосите" стигнаха до четвъртфиналите. Днес ни очакват също много, много любопитни битки, като Мароко ще се опита да спре още една иберийска селекция в лицето на Португалия, а Англия - Франция изглежда най-равностойният и интересен четвъртфинал в турнира (гледайте видеото, за да видите очаквания, анализи и прогнози за тези срещи, или продължете да четете!): 

След като "финтира" Испания, Мароко ще се опита да разплаче и Португалия 

Почти никой не очакваше Мароко да се появи на четвъртфиналите на турнира, с изключение на малцина, сред които и членове на екипа на "Точно попадение". В предаването неколкократно изследвахме аналитично отличната игра в защита на африканската селекция - нещо, за което говорим и в поредния епизод на предаването. 

Португалия обаче е "друга бира". Отборът на Фернандо Сантош играе директен и бърз футбол, за разлика от "фалшивата тики-така" на Луис Енрике, а освен това треньорът се реши да остави Роналдо на пейката - ход, който отприщи пълната мощ на португалското нападение. В класическа битка между защита и атака ще е интересно кой ще вземе превес (пълно превю на срещата - гледайте видеото). 

Черешката на тортата - Англия срещу Франция 

Англия има два мача на световни първенства срещу Франция и е спечелила и двата. В последните години обаче превесът е изцяло на страната на "петлите", които се опитват да станат 3-ият национален отбор, защитил световната си тила, и първият, който го прави във формат с 32 отбора и осминафинали като част от фазата на директни елиминации. 

Пълен анализ, очаквания и прогнози за този двубой гледайте във видеото: 

Прогнози на специалистите за последните 1/4-финали на Световното 

След като във вчерашния двубой двама от четиримата анализатори в "Точно попадение", излъчвано със съдействието на Sesame, правилно отгатнаха 4 от 6-те си прогнози, днес участниците имат нова порция интересни прогнози - гледайте ги в края на видеото: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички