Ново 20: Португалия си тръгва от Катар след загубата от Мароко, Роналдо остава в Катар


Ново 20: Португалия си тръгва от Катар след загубата от Мароко, Роналдо остава в Катар
Снимка: GettyImages

12587 0

Португалия приключи безславно участието си на Световното първенство по футбол, след като отпадна на четвъртфиналите от тоталния аутсайдер - Мароко.

По този начин "мореплавателите" нямат повече ангажименти в Катар, където се провежда надпреварата до 18-и декември, и логично се стягат за отпътуване в неделя към европейския континент. 

Английското издание Daily Mail съобщава, че националният отбор на Португалия трябва да се завърне в родината си около 17:15 часа местно време, а в самолета ще бъдат едва 14 играчи от максимална 26-членна група.

Сред останалите 12 играчи, които няма да пътуват към Европа, са контузените и напусналите предварително - Данило Перейра и Нуно Мендеш, както и още 10 футболисти, оставащи в Катар.

Сред тях е и суперзвездата Кристиано Роналдо, който не впечатли с представянето си, а малко преди началото на надпреварата остана и без клубен тим, след като Манчестър Юнайтед се раздели с него по взаимно съгласие.

Заедно с бившия нападател на "червените дяволи" са Бернардо Силва, Бруно Фернандеш , Диого Далот, Рубен Невес, Руи Патрисио, Рафаел Герейро, Рафаел Леао, Жоао Кансело и Матеус Нунеш.

Вижте каква гавра си направиха феновете на Мароко с Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички