Няма такъв Меси! Не спря да скача на масата и да пее в опиянение с трофей в ръка (ВИДЕО)


Няма такъв Меси! Не спря да скача на масата и да пее в опиянение с трофей в ръка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5508 0

Според мнозина вече няма спор кой е най-великият футболист за всички времена. Лионел Меси спечели Световното първенство по футбол - трофеят, който му липсваше, за да може да каже, че е направил и завоювал всичко в този спорт, което може да грабне.

Разбира се, звездата на Аржентина бе сред най-радостните от успеха. Видяхме го в светлина, в каквото трудно би могъл да бъде забелязан. Той се качи на масата в съблекалнята и започна да пее с цяло гърло и да подскача - опиянен от щастие.

А през цялото време не пускаше световната титла. Сякаш няма друго във футбола, което може да извади такава реакция от иначе по-тихия и скромен Лионел Меси. Неговите съотборници далеч не останаха по-назад, а празненствата тепърва предстоят за всички.

Аржентинецът се отличи с много силен турнир, като се разписа в почти всеки възможен двубой. Той вкара във всеки мач от елиминациите и завърши състезанието с шест попадения. Нападателят на Франция Килиан Мбапе обаче се отличи с хеттрик във финала, като така завърши с два гола преднина пред Меси и спечели приза за голмайстор на турнира.

Въпреки това пък Лео получи наградата за най-добър футболист на Световното първенство в Катар. Той се пребори с конкуренцията именно на Мбапе за този приз.

По време на празненствата пък обявиха Меси за арабин и обвиниха Катар, че са го опетнили (ВИДЕО).

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички