Мората си вирна носа: Испания има най-добрите футболисти в света


Мората си вирна носа: Испания има най-добрите футболисти в света
Снимка: Getty Images

3010 0

Испания и Германия не се победиха и завършиха 1:1 в дербито от Група „Е“ на Световното първенство. Попадението за „Ла Фурия Роха“ заби Алваро Мората, който се разписа 8 минути, след като се появи на терена като резерва.

Той дори стана играч на мача. Нападателят се разписа веднъж и в първия мач на иберийците в Катар, спечелен с разгромното 7:0 срещу Коста Рика.

Очевидно е, че можем да играем срещу Германия. Имаме най-добрите футболисти в целия свят. Търсим позитивните неща. Целта ни е  да продължим да работим по същия начин, както в тази среща“, отсече Мората.

Излязохме с най-доброто в мача срещу Германия. Беше трудно, разбира се. Играхме срещу отбор, който бе причислен към фаворитите още преди началото на Световното. Ние трябва да продължим да работим, а този мач вече е приключил и е в историята", заяви  каза още той.

Испания е на първото място в групата си. При успех над Япония в последния мач иберийците ще си го гарантират, като е възможно и равенството да е достатъчно.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ВИДЕО: Испанският куршум, който Нойер едва изби в гредата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички