Маурисио Почетино "заля" от похвали Лионел Меси преди Мондиал 2022


Маурисио Почетино "заля" от похвали Лионел Меси преди Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1482 0

Маурисио Почетино, в своите повече от четиринадесет години като треньор, вече е ръководил елитни футболисти като Лионел Меси, Неймар, Хари Кейн или Килиан Мбапе, имена, с които той се радваше на моменти на успех, както и на моменти на горчивина и поражение.

В интервю за "El País" Почетино говори за фигурата на Меси за Световното първенство в Катар, негов бивш играч, който е в прекрасна форма за голямото събитие: " Аржентина успя да адаптира всички елементи към това най-добрият играч в света се чувства перфектно".

" Нашата страна мисли, че Лео заслужава Световната купа повече, отколкото самата Аржентина го заслужава. Тази емоция е истинска!", каза специалистът, който говори и за стила на лидерство на Меси: " Той е човек, който интернализира много неща повече .Той не е толкова импулсивен . Диего правеше това, което чувстваше през цялото време. Лео е по-отразителен, той мисли много повече", завърши Почетино. 

Междувременно Меси и компания пристигнаха в Катар, а страната е залята от фланелки на 10-ата на Аржентина, както и огромен небостъргач с лика му. На една от тренировките на "гаучосите" стюарди не успяха да спрат фенове, които тичаха право към "Бълхата", за да се докоснат до него

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички