Коста Рика - Германия по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Световното първенство 2022?


Коста Рика - Германия по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Световното първенство 2022?
Снимка: Getty Images

3262 0

Днес (1 декември) националните отбори на Коста Рика и Германия ще излязат един срещу друг за последния си мач от груповата фаза на Световното първенство по футбол в Катар.

Световният шампион от 2014-а година се нуждае от задължителна победа, ако иска да си осигури място в елиминационната фаза в Катар. Към момента Маншафтът се намира на последната позиция със само 1 точка, а Коста Рика е трети с 3 пункта.

Двете нации са се срещали само веднъж в миналото и това бе на Мондиал 2006 в Германия. Там Маншафтът надвива своя съперник с 4:2 в мач от група "A" на турнира. Сега "лос тикос" ще търсят мъст за поражението.

Пред Ханзи Флик няма много проблеми с отсъстващи и се очаква той да излезе с най-доброто на терена. Коста Рика обаче няма да може да разчита на Франсиско Калво заради натрупани жълти картони.

Срещата ще бъде прецедент на световни футболни финали поради факта, че за пръв път тя ще се ръководи от съдийска бригада от дами, начело с французойката Стефани Фрапар.

Коя телевизия ще излъчи Коста Рика - Германия?

Мачът е с начален час 21:00 (българско време) и ще бъде предаван пряко в ефира на каналите NOVA и Diema Sport 3. Разбира се, можете да проследите срещата Коста Рика - Германия, както и всички мачове от е Световното първенство 2022 НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички