Канада - Мароко по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство?


Канада - Мароко по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство?
Снимка: Getty Images

1588 0

Последният в класирането в Група "F" на Световното първенство в Катар - Канада, излиза да защети честта си в последния си мач срещу страхотно представящия се тим на Мароко

"Кленовите листа" не изиграха желаната си кампания, губейки 0:1 от Белгия и с 1:4 от Хърватия. Така, с актив от 0 точки, те нямат никакъв шанс за класиране на 1/8 финалите. Канадците обаче имат шанс да си тръгнат с вдигната глава и едновременно с това да вгорчат живота на "летящия" марокански отбор.

Отбор, който изуми света с изявите си. "Атласките лъвове" удържаха за изненадващо нулево равенство срещу Световния вицешампион Хърватия, а след това направиха и немислимото, побеждавайки един от най-класните отбори на Мондиала Белгия с 2:0.

Сега обаче на пътят им е Канада, която не впечатлява, но ще иска да се реваншира на феновете си. В историята тези съперници са се срещали 4 пъти, но нито един от тях не е официален. Мароканците побеждават 2 пъти, 1 губят, а 1 завършва наравно.

Къде да гледаме мача Канада - Мароко от Световното първенство?

Срещата между "кленовите листа" и "лъвовете от Атлас", която е с начален час 17:00 ч., ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "БНТ 1" и "БНТ 3". Можете да проследите двубоя, както и всички мачове от Световното първенство по футбол 2022 НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Ето и пълната ТВ програма на Световното първенство по футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички