"Играчите ми подаваха на Еквадор": Ван Гаал попиля от критики Нидерландия


"Играчите ми подаваха на Еквадор": Ван Гаал попиля от критики Нидерландия
Снимка: Getty Images

1709 0

Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал отправи остри критики към представянето на отбора си при равенството 1:1 срещу Еквадор във втория мач от група А на Световното първенство по футбол в Катар. Ван Гаал изтъкна, че основните проблеми на отбора му са били свързани с контрола над топката и директните единоборства.

"Не направихме добър мач", заяви Ван Гаал, цитиран от ДПА. "Не се справяхме при задържането на топката, а това бе голям проблем за нас и в първия мач. Освен това, на втора топка всички единоборства бяха спечелени от Еквадор. По този начин не можеш да спечелиш", продължи селекционерът на Нидерландия.

Ван Гаал се закани да направи и ротации в състава си. "Работим върху тези проблеми и няма да се откажем. Дали ще успеем да ги поправим, не мога да гарантирам. Имаме обаче още опции в полузащитата и мога да ги използвам в следващия мач", каза треньорът.

"Просто прекалено много от нашите играчи подаваха на играчи с грешния цвят на фланелките. Това е нещо, на което трябва да обърнем внимание в тренировките. Единственото хубаво е това, че мачът мина и спечелихме точка срещу добър съперник. Това е моето мнение", завърши Ван Гаал.

Повече за развоя на срещата Нидерландия - Еквадор четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички