Хърватия - Канада по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното първенство по футбол?


Хърватия - Канада по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

2589 0

Хърватия започна слабо Световното първенство по футбол и не успя да победи Мароко в първата си среща, като двата тима завършиха при равенство без попадения - 0:0. Това означава, че "шахматистите" нямат право на нова грешка стъпка във втория кръг от груповата фаза - срещу Канада.

И там те няма да се изправят срещу поне на хартия големия си съперник за първото място в групата. Ако не подобрят играта и не запишат победа, Лука Модрич и компания може да се сбогуват с надеждите си за ново паметно представяне на световно - подобно на това отпреди четири години.

В тяхната група F е друг от скритите фаворити на турнира - Белгия. "Червените дяволи" вече са с три точки и поведоха в класирането, като именно Хърватия и Мароко са на следващите две позиции с по една точка. Последна е Канада с 0 пункта, но трябва да се отбележи, че "кленовите листа" впечатлиха с представянето си срещу Белгия и при повече късмет можеха да се поздравят и с успеха.

Именно те ще са следващият съперник на Хърватия. Двата отбора нямат играни срещи един срещу друг и това ще им е първи сблъсък. Точките са безценни и за двете селекции - загуба би била пагубна за една от тях, а равенството сякаш устройва една идея повече Канада, тъй като в последния кръг има по-лесен съперник.

Коя телевизия ще излъчи Хърватия - Канада?

Двата отбора се изправят един срещу друг на стадион "Халифа" в неделя, 27-и ноември, от 18:00 часа българско време. Двубоят ще бъде излъчен пряко по БНТ 1 и БНТ 3. Ще можете да следите Хърватия - Канада от Световното първенство по футбол НА ЖИВО в SportLive.bg.

Можете да намерите и пълната програма за Световното първенство 2022 по дати и часове - в SportLive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички