Фенове на Мондиал 2022 се оплакаха от "невъзможното" в Катар: жена снима кожата си за доказателство (СНИМКА)


Фенове на Мондиал 2022 се оплакаха от "невъзможното" в Катар: жена снима кожата си за доказателство (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1253 0

Мондиал 2022 е първото световно първенство, което се провежда в пустиня. Това е и причината за прецедента най-големият футболен форум да се състои през зимата. Въпреки това около турнира все още съществуваха притеснения относно температурите, на които ще играят футболистите и на които ще стоят феновете по трибуните.

За да предотвратят непоносими жеги, от Катар се погрижиха със специални охладителни климатици, които да се справят с по-високите температури. Няколко дни след старта на първенството обаче се стига до едно от на пръв поглед най-невъзможните оплаквания - студ.

На някои стадион привържениците не се чувстват никак комфортно и причината е точно обратна на жегата, от която всички се притесняваха. Привечер температурите падат и бризът, който идва от климатиците, направи така, че на "Ал Байт" някои фенове настръхнаха.

Дотук фенове, присъстващи на следните мачове са се оплакали: откриващия между Катар и Еквадор, този между Англия и Иран, както и на сблъсъка Германия - Япония (само за тях има сведения до момента в социалните мрежи).

Съпругата на Матиас Гинтер - Кристина, дори качи снимка на настръхналата си кожа в социалните мрежи. Можете да я видите по-долу в материала.

Всички най-интересни и важни новини от Световното първенство 2022 в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички