Еквадор - Сенегал по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното първенство по футбол?


Еквадор - Сенегал по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

2123 0

Време е за решаващия трети кръг от група А на Световното първенство по футбол. След днешните (29.11) срещи ще стане ясно кои два тима продължават напред от групите А и В. В А всичко изглежда ясно - Катар вече е резервирал последното място, докато Нидерландия трудно няма да спечели срещу страната-домакин, което би осигурило първото място за "лалетата".

Така стигаме до Еквадор и Сенегал. Именно това е един от първите мачове за деня и както бе по предварителни прогнози - този решаващ сблъсък ще определи кой ще продължи към осминафиналите и ще прави компания на Нидерландия като първи класирали се тимове.

Еквадор се превърна в първия тим, който бие домакин на откриването на Световно, а след това пък впечатли и с представянето си срещу Нидерландия, от която открадна точка. Енер Валенсия пък събра три попадения и оглавява голмайсторската листа заедно с Килиан Мбапе.

Проблем за Сенегал може да се окаже фактът, че отборът допуска гол след 70-ата минута във всеки от последните си шест двубоя в груповата фаза на световно първенство.

Двубоят на стадион "Халифа" ще започне в 17:00 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко по Диема и Диема спорт 3. Ще можете да следите Еквадор - Сенегал от Световното първенство по футбол НА ЖИВО в SportLive.bg.

Вижте и пълната програма за Световното първенство 2022 по дати и часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички