Дебютант на Мондиала вече гледа към финала: Мисля, че младостта ще е в наша полза


Дебютант на Мондиала вече гледа към финала: Мисля, че младостта ще е в наша полза
Снимка: Getty Images

977 0

Полузащитникът на Барселона Педри ще направи дебюта си с националната фланелка на Испания на Световното първенство по футбол в Катар. Халфът е един от седмината играчи на каталунците, които попадат в списъка с избраници на Луис Енрике.

Към момента 19-годишният футболист е смятан за един от най-добрите млади играчи в света и се очаква той да вземе участие във всеки един ма ч на Испания. Участвайки за пръв път на Световни финали, Педри не крие ентусиазма си.

„Ако спечелим, ще позволя на фризьора да ми обръсне главата, или да направи нещо друго“, заяви младият футболист пред „Marca“.

"Имаме млад отбор, който наистина иска да се справи и да спечели. Това се отразява на терена във всеки наш мач. Вместо да вървим срещу младостта ни, мисля, че това е аспект, който ще е в наша полза", допълни Педри.

Полузащитникът е един от основните играчи в Барселона – той не само диктува играта в центъра, но успя и да се разпише три пъти във всички турнири от началото на сезона.

Първата среща на Испания на Мондиала е срещу Коста Рика на 23-и ноември. И ако "Ла Фурия" все пак не успее да грабне световната титла, испанецът разкри на кого симпатизира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички