Бразилската легенда Тиаго Силва призна, че приключва кариерата си със "селесао"


Бразилската легенда Тиаго Силва призна, че приключва кариерата си със "селесао"
Снимка: GettyImages

1616 0

Бразилия приключи приключението си на Световното първенство в Катар след изключително драматичен мач с Хърватия. "Селесао" поведе, но допусна изравнителен гол малко преди края на продълженията, а в последствие на дузпи по-добри бяха "шахматистите".

Отборът, както и всички в южноамериканската страна, приеха изключително емоционално отпадането от надпреварата, за която таяха огромни надежди, че може да постави шестата звезда върху фланелката на "кариоките".

Загубата породи много въпросителни относно това до каква степен ще се запази съставът на Бразилия. Треньорът на тима Тите вече подаде оставка, а малко по-късно оттеглянето си, макар и индиректно обяви и капитанът на отбора Тиаго Силва.

"За съжаление, като играч няма да мога да вдигна този трофей. Кой знае дали в бъдеще ще имам шанса да го направя в друга роля", заяви пред "BeIN Sports" 38-годишният защитник на Челси, което може да бъде разбрано по само един начин.

Въпросителни има и около суперзвездата на отбора Неймар. Ето какво отговори той на въпрос относно бъдещето си със "селесао"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички