Братът на мароканска звезда предложи на ПСЖ да подпише с него


Братът на мароканска звезда предложи на ПСЖ да подпише с него
Снимка: Getty Images

1709 0

Мароканският футболист Нордин Амрабат призова президента на Пари Сен Жермен - Насер Ал-Хелаифи, да подпише с неговия брат Софиан, който прави фурор с тима на Мароко на Световното първенство по футбол. 26-годишният Софиан е футболист на италианския Фиорентина.

"Световното първенство по футбол заслужава внимание наравно с Шампионска лига, а тук Софиан е в центъра на вниманието, на сцената. Според мен той много добре би паснал на ПСЖ. Представете си връзката им с Марко Верати, ооох... Така че, Насер Ал-Хелаифи, ако четеш това, подпиши с брат ми", каза мароканецът в интервю за "l'Equipe".

Самият Нордин Амрабат играе на позицията крило и е футболист на АЕК Атина. Той е на 35 години и през кариерата си е играл в много европейски отбори. Сред тях са ПСВ, Галатасарай, Уотфорд и други.

Иначе приказката на Мароко в Катар продължава и те са само на 2 мача от световната титла. Африканците се класираха на полуфиналите след победа над Португалия, а в спор за място на финала ще се изправят срещу Франция.

Софиан Амрабат впечатлява в Катар и вече му предричат голямата награда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички