Без шуробаджанащина! Треньор изхвърли роднина от състава за Световното


Без шуробаджанащина! Треньор изхвърли роднина от състава за Световното
Снимка: GettyImages

1552 0

Любопитен скандал се заформя в Австралия, след като дойде време за окончателното представяне на групата от футболисти за Световното първенство в Катар през ноември и декември месец. Именно и в този момент се оказа, че селекционерът Греъм Арнолд не е изпратил повиквателна на зет си от крайния състав, който ще пътува за Катар.

30-годишният защитник Трент Сейнсбъри е женен за дъщерята на наставника - Елиза, но явно и това не му е помогнало да намери място сред групата от 26 играчи, въпреки че в миналото има в период в Интер.

Футболистът в момента е част от катарския в "Ал Вакрам", но се прибра в Австралия, за да се готви специално за предстоящия Мондиал по най-добрия начин с родния си "Сентрал Коаст Маринърс". Той има и над 50 двубоя за родината си, след като дебютира за "кенгурутата" през 2014 г. 

Централният защитник има един двубой за Интер по време на наема си, но в Европа се е подвизавал още по терените в Нидерландия, Швейцария, Израел и Белгия и бе смятан за твърд титуляр в националния тим.

Вижте коя суперзвезда също се очертава да пропусне Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички