Абсурдна дребнавост: Южна Корея иска да отмъсти на Роналдо на Мондиал 2022 за най-нелепата причина


Абсурдна дребнавост: Южна Корея иска да отмъсти на Роналдо на Мондиал 2022 за най-нелепата причина
Снимка: GettyImages

2037 0

В петък (2-ри декември) ще се изиграят мачовете от последния трети кръг от груповата фаза на Световното първенство по футбол. В група H Португалия си е гарантирала продължаване напред, но за да е на 100% сигурна, че ще е първа, трябва да не загуби срещу Южна Корея.

На пресконференцията преди двубоя селекционерът на "мореплавателите" Фернандо Сантош призна, че легендата на тима Кристиано Роналдо ще бъде под въпрос за срещата и шансовете му да вземе участие са 50 на 50.

Това от една страна е вероятно добра новина за азиатския тим, но от друга - не. Причината е, че всъщност в Южна Корея имат за какво да отмъщават на бившия нападател на Манчестър Юнайтед. А това, за което става въпрос, е наистина абсурдно.

През 2019 година, докато Кристиано е в Ювентус, "бианконерите" имат тур в Азия, като се изправят срещу Тотнъм в Сингапур и срещу Интер в Китай. Роналдо игра и вкара и в двата мача. Въпросът е, че за мача в Южна Корея, който бе срещу големите звезди на корейската лига, той не е играл.

63 хиляди фенове се появили на стадиона и се надявали да видят на живо една от най-големите звезди в историята на футбол. Това бе напомнено по време на пресконференцията на Сантош от корейски журналист. Той обясни, че го чака отмъщение. "Е, трябва да питате Ювентус и Роналдо за това" - отговори Сантош.

Всички най-интересни и важни новини от Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички