СНИМКИ: Шакийл О'Нийл с 2 трогателни послания към Коби Брайънт


СНИМКИ: Шакийл О'Нийл с 2 трогателни послания към Коби Брайънт
Снимка: Getty Images / Guliver

3156 0

Легендата на Лос Анджелис Лейкърс Шакийл О'Нийл не остана безмълвен по повод смъртта на бившия си партньор Коби Брайънт, който загина вчера в катастрофа с личния си хеликоптер. Заедно с бившия баскетболист загинаха още осмина души, сред които голямата дъщеря на спортиста Джиана.

"Нямам думи, с които да изразя болката, която преживявам сега след този трагичен и тъжен момент на загубата на моята Джиджи и моя приятел, мой брат, мой партньор в печеленето на титли, моят пич, мой приятел. Обичам те и ще ми липсваш. Моите съболезнования към семейство Брайънт и семействата на останалите пътници на борда. В момента съм като болен", написа О'Нийл в Instagram.

По-късно бившата баскетболна звезда написа още едно трогателно съобщение, в което обясни какво най-много обединява него и Брайънт.

"Коби беше много повече от спортист, той беше човек, отдаден на семейството. Това е, което най-много ни обединява. Ние обичаме семействата си. Винаги, когато се събирахме, аз прегръщах децата му, сякаш са мои собствени, а той прегръщаше моите, сякаш са негови. Неговото момиченце Джиана се роди в същия ден като най-малката ми дъщеря Ме'Ара. Липсваш ми вече, братко. Това е наистина невъзможно да се повярва. Моля всички, споменавайте Брайънт в молитвите си", написа легендата. А каква бе реакцията на настоящата баскетболна легенда - ЛеБрон Джеймс, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички