Заради родителите си: Гришо искал по-бързо да сломи Руне на финала


Заради родителите си: Гришо искал по-бързо да сломи Руне на финала
Снимка: Getty Images

8331 0

Темата с родителите на Григор Димитров, които пропуснаха триумфа му в Бризбън, за да хванат самолета си за България, обиколи световните медии успоредно с новината за първия му спечелен трофей за последните 6 години.

Както е известно, Мария и Димитър си тръгнаха по-рано от корта, където се игра финалът Димитров - Холгер Руне, за да си хванат самолета за родината. След победата тенисистът изрази съжаление, че най-близките му не са успели да видят този важен момент и да го споделят с него.

Григор искал да бие бързо Руне заради родителите си

Руне развали плановете на семейството

"Казах им "довиждане" преди мача и няколко пъти гледах часовника, за да видя дали ще завърша мача малко по-рано, но за съжаление, не беше толкова лесно", каза Григор, цитиран от tennisuptodate.com.

Григор обеща по-често да е с майка си и баща си през 2024-та

"Но беше невероятно да са наоколо през последните две-три седмици. Те трябва да се върнат на работа, да се върнат към собствения си живот. Мисля, че имаме страхотен баланс в начина, по който се виждаме. Ще се опитам това да се случва повече през цялата година", допълва звездата. Бивш играч от НБА пък се шегува с Григор за снимките му по бельо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички