Забъркаха екс играч на Реал в трафик на кокаин, разбит в София


Забъркаха екс играч на Реал в трафик на кокаин, разбит в София
Снимка: Guliver/GettyImages

3302 0

Бивш футболист на Реал Мадрид е бил арестуван по подозрение за участие в престъпна група, разпространявала наркотици из цяла Европа. Групата е импрегнирала кокаин между слоевете хартия по време на изработване на картонени кутии за плодове, конкретно лайм и ананас. Впоследствие наркотикът се извличал чрез сложни химични процеси. Футболистът, който може да има връзка с операцията, е колумбиецът Едвин Конго, нападател.

Конго е привлечен в испанския гранд през 1999 година, но никога не е играл официален мач с бялата фланелка. Въпреки че през 2017 година вкарва за легендите на Реал в приятелски мач срещу Ливърпул на "Анфийлд". В момента той е на 43 години.

Когато бандата е разбита от испанската полиция, са извършени 18 ареста. Интересното е, е 4 от тях са станали в нашата столица, където е конфискуван тон чист кокаин. Това се е случило, след като полицаи под прикритие са проследили пратката от Гърция, съобщава "The Sun". Разследването е започнало преди около година, когато полицията е открила незаконна дейност на човек с прякор "Хирургът" или "Малкият лекар". Лекарят, чиито пациенти вкл=чват известен футболист, е използвал клиниката си за незаконна дейност.

Конго не е обвинен в престъпление и е освободен от полицията. Колумбиецът твърди, че е невинен. Той ще бъде на разположение на органите на реда за по-нататъшни разпити. А роднината на коя родна футболна звезда бе обвинен за участие в разпространение на наркотици вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички