Барселона се готви за дълги преговори по завръщането на Неймар


Барселона се готви за дълги преговори по завръщането на Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

4009 0

Вече е пределно ясно, че се работи усилено по завръщането на Неймар в Барселона. Бразилецът е твърдо решен, че повече не иска да играе за Пари Сен Жермен и иска отново да състезава на "Камп Ноу". Всички в съблекалнята на каталунците също ще приветстват с отворени обятия Неймар и това е една от причините ръководството на испанския шампион да се съгласи да го върне. 

По-рано днес дори се появи информация, че нападателят се е съгласил да намали драстично заплатата си, за да играе отново за Барселона. Marca обаче твърди, че преговорите между испанския тим и ПСЖ ще са доста продължителни и има няколко причини за това.

Френският тим със сигурност ще иска солидна сума за играча, като тя ще е поне 200 млн. евро. Това означава, че "блаугранас" ще трябва да се раздели с някои от своите играчи, за да може да осигури необходимата сума. Ситуацията с Филипе Коутиньо и Антоан Гризман също може да забави сделката за Неймар, като дори и да се стигне до такава това не означава, че каталунците ще се откажат и от Гризман. Също така трябва да се договорят и всички условия, както между клубовете, така и личните на Неймар, ако има. Всичко това означава, че ще бъдат необходими поне няколко седмици, за да се стигне до края на тази трансферна сага.

По-рано една от звездите на ПСЖ заяви, че ще е много трудно да задържат Неймар - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички