Вторият сезон на TRACE започна – София с нова дата, идва ред на Пловдив


Вторият сезон на TRACE започна – София с нова дата, идва ред на Пловдив

1478 0

Вторият сезон на най-мащабното търсене на съкровища в интерактивната игра TRACE(The Treasure Race Adventure) събра десетки участници за официалния си старт в София. Общо 50 участници в 10 отбора премериха сили и се впуснаха в мистиката на играта в столичен парк, като само най-добрите достигнаха до финала. Преживяването TRACE обаче продължава, защото предстои по един игрален ден в София, Пловдив и Благоевград, а най-успешните екипи ще премерят сили на Гранд Финал на все още неразкрита локация.

TRACE е отборна игра, която противопоставя ентусиасти от цялата страна пред физически и логически изпитания, в търсене на заровени съкровища. Съревнованието е изпитание за тялото, ума и духа, през което ще успеят да преминат само онези участници, които притежават както бързина, сила и смелост, така и досетливост, хитрост и комбинативна мисъл. Приключение, в което ще разчитате в еднаква степен на индивидуалните си умения и на колективните способности на целия отбор.

Първият игрален ден в София вече излъчи победители. Вторият ден на TRACE беше възпрепятстван от лоши метеорологични условия и е преместен за идната събота(03.10). Организаторите на играта решиха да дадат шанс на всички любители на приключенията, които не успяха да се запишат през миналата седмица, и регистрацията е отворена отново. Още на следващия ден(04.10) предстои разрешаване на пъзели и в Пловдив.

За повече информация и регистрации: trace.amaze.bg

Трейлър - https://www.youtube.com/watch?v=DMlen19QKc8

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички