В Ловния парк откриха заровено съкровище


В Ловния парк откриха заровено съкровище

34836 0

Десетки екипи от ентусиасти се включиха в първото голямо търсене на заровено съкровище през изминалия уикенд, в интерактивната игра TRACE – The Treasure Race Adventure. Симулацията постави участниците в реална интерактивна среда, която тества техните физически и логически способности. Предизвикателствата бяха разпределени в няколко категории, като само най-смелите и ловките успяха да достигнат до така бленуваното съкровище, изпълнено с награди от спонсорите на събитието.

Надпреварата се проведе на площ от общо 2000 дка и събра общо 40 отбора от по 5 човека за двата игрови дни на 13 и 14 септември. Преди старта всеки отбор получи своята уникална улика, като състезателите трябваше да преминават през различни пунктове в определена последователност, където ги очакваше заплетена загадка. Боеве с мечове, хвърляне на копия, решаване на пъзели и разгадаване на мистерии бяха само част от изненадите, които превърнаха TRACE в епично приключение, достойно за екранизация в поредица на Джордж Лукас.

Всеки отбор разполагаше с ограничено време, за да премине през трасето, като търси уликите, обозначени с неговия номер. Участниците преминаваха през някои изпитания индивидуално, а през други като отбор, но по време на цялата игра разчитаха на помощта на своите съотборници, превръщайки TRACE в идеален тимбилдинг за приятели, семейства и колеги.

Най-бързи в първия ден на TRACE се оказаха от отбор номер 10 във формация: Румен Иванов, Жельо Димитров, Стойко Йовчев, Венцислав Иванов, Виктор Манков, които преминаха през цялото трасе за общо 3 часа и 15 минути. Малко по-бързи се оказаха победителите от втория ден, които преминаха за 2 часа и 50 минути, в лицето на Орлин Тенчев, Виктория Иванова, Антон Желязков, Емилиян Кадийски, Тодор Петров.

Победителите получиха награди, осигурени от Девин, Best Foods, Kubeti, Motto, HireHive, Dextrophobia, Actualno.com & BVD Body Form.

Организаторите от фирма „Амейз” ЕООД отчитат позитивния ефект от състезанието и ентусиазма на участниците, преминали близо 12 км до финалната цел, като вече загатват за нова доза екшън приключения през зимния сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички