Видео от DAZN


Водка и жени - основите на приятелството между Денис Родман и Ким Чен Ун


Водка и жени - основите на приятелството между Денис Родман и Ким Чен Ун

7511 0

Едно от най-странните приятелства в света - това между ексцентричната бивша звезда от Националната баскетболна асоциация (НБА) - Денис Родман, и върховния лидер на КНДР - Ким Чен Ун, се гради върху два фактора - водка и жени.

Страстта на лидера на Северна Корея към баскетбола е всеизвестна, но кой би очаквал, че тя ще доведе до това Чен Ун да стане добър приятел със скандалния американец. Самият Родман обяснява връзката си с Ким и разказва във видео интервю с Майк Тайсън как е започнало всичко.

"Мислех си как отивам в Северна Корея да давам автографи или да играя баскетбол. Не знаех нищо за страната - глупак, а? Когато го срещнах за пръв път (Чен Ун), бях с Харлем Глоубтротърс (баскетболен отбор за демонстративни мачове), но не играех и някои от хората там ме помолиха да ги последвам. Помислих си: "Отивам в затвора. Какво по дяволите съм направил в Америка?". Минах през стълбите и седнах пред бюро. Тези високи кралски столове, имаше поне 20 от тях" - започва Родман.

"Следващото нещо, което помня, е как 22 хиляди севернокорейци станаха и започнаха да ръкопляскат и подкрепят. Помислих, че е за мен, станах и помахах, но ми казаха: "Не, за него е" (за Ким Чен Ун). Стояхме заедно и говорехме за баскетбол през цялото време. Мачът приключи и отидохме в една стая" - продължава с разказа си той.

"Бихме се радвали, ако ни посетиш отново. Компанията ти ни е приятна. Нека вечеряме заедно тази вечер - малко караоке, да пийнем водка, да сме със секси момичета и такива неща" - ми каза той. Следващото нещо, което помня, е как вечеряме и сме много пияни. Той започна да пее на караоке, а аз нямах представа за какво по дяволите говори" - споделя Родман.

Той завършва разказа си, като признава как по едно време всички са започнали да пляскат и изведнъж на сцената се е появила 18-членна женска банда, която обаче е изпяла само една песен. Ким Чен Ун обяснил, че това е единствената американска песен, която знаят. Родман допълва още, че е добър приятел с Чен Ун, но не се бърка в политиката.

Припомняме, че преди време Денис Родман призна, че е бил с над 2000 жени, като поне 500 не са били проститутки.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички

Видео от DAZN


Реклама

Избрано от Други


Диего Марадона си отишъл с две болки в сърцето

Футболната легенда Диего Марадона, когото загубихме днес, си е отишъл с болка в душата. Две неща са тежали на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама