ВИДЕО: Мотивиращата реч на 10-годишен донесе титлата на Нюелс Олд Бойс


ВИДЕО: Мотивиращата реч на 10-годишен донесе титлата на Нюелс Олд Бойс

1442 0

Капитанът на младежкия отбор на Нюелс Олд Бойс показа впечатляващи лидерски качества преди мач на отбора.

В интернет се появи видео, на което играчите на тима до 10 години се събират в кръг преди мач, а техният капитан им дава енергични и емоционални насоки за срещата, на които всеки капитан на мъжки отбор може да завиди.

"Момчета, това е нов финал за нас - мач, на който сме посветили целия сезон. Помните ли деня, когато облякохме тези екипи! Спомнете си всички наши тренировки, всички занимания и дни, когато бяхме ужасно уморени. Момчета, сега всичко това идва към своя край. Днес ние ще си подарим победата и ще станем шампиони. ВСички мисли - само на терена. Ние трябва да се вложим изцяло.

Без значение как ще завърши мачът, ние ще си останем отбор. Напред и да дадем всичко за ето тази фланелка - най-голямата в цял Росарио. Напред към победа! Дайте цялата си душа и сърце! Дайте всичко за Нюелс Олд Бойс!", реди малкият герой.

Какво са направили момчетата след тези думи, не е кристално ясно, но мачът завършва 0:0, което означава, че играчите от родния клуб на Лионел Меси са станали шампиони в своята възрастова група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички