ВИДЕО: Божков с ново обещание да разкаже истинската история, след като "хунтата се скри"


ВИДЕО: Божков с ново обещание да разкаже истинската история, след като "хунтата се скри"
Снимка: БГНЕС

2400 0

Васил Божков направи поредното си включване в страницата си във Facebook, като даде обещание, че утре (01.06) ще разкаже "истинската история", след като "хунтата се скри и замълча".

"Добро утро и бъдете здрави. Здравейте. Благодаря ви за пожеланията и поздравленията. Преди десет дни Deutsche Welle | DW Български публикува приказка за Али Баба. Хунтата се скри и замълча. Утре Али Баба ще ви разкаже истинската история", заяви Божков във видеото.

Той визира материал на българската секция на Deutsche Welle от 21 май. Той е с автор политолога Даниел Смилов. В него Смилов прави алюзия с известната приказка и как Али Баба се сговорил да даде на "другарите" си част от плячката си от 700 млн. лева - неплатените от хазартния бизнес на Божков данъци според прокуратурата, която иначе трябвало изцяло да иде в бюджета на държавата. Проблемът на другарите на Али Баба е, че досега не са представили контраверсия на събитията, която да е толкова логична и непротиворечива. Предишният пост на Божков пък бе свързан с Левски и акциите на клуба - ето какво написа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички