Вече не могат да скрият проблемите: Роналдо и Джорджина в лют скандал на летището


Вече не могат да скрият проблемите: Роналдо и Джорджина в лют скандал на летището
Снимка: Guliver/GettyImages

23258 0

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес подхраниха слуховете за проблеми във връзката си, като влязоха в разгорещен публичен спор, докато се качвали на самолет.

От седмици се говори, че връзката на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес не преминава през най-добрия си момент. Още от пристигането на португалската звезда в настоящия му клуб, Ал Насър, имаше спекулации, че връзката може да има сериозни затруднения.

Наскоро португалските медии приеха тези съобщения за верни и директно потвърдиха, че на Кристиано "му е писнало". В същия дух беше пусната нова информация, която изглежда ще добави към тези слухове за тежкия период на двойката.

Скандал на висок глас на летището

Свидетел се е свързал с испанския журналист Абел Планелес, за да му разкаже всичко, което се е случило между двойката. В изглежда една от най-ожесточените им битки, точно преди да се качат на самолета.

Той разкри и как се е държал всеки от тях. "Те имаха кратък скандал преди да се качат на самолета", каза свидетелят.

Други медии също последваха примера, както съобщава El Futbolero, Кристиано Ронадо е разстроен от поведението на Джорджина и смята, че инфлуенсърът става "егоцентрична". Джорджина, която е испанско-аржентински модел, наскоро имаше проблеми заради начина, по който се отнася с приятелите си.

Телевизионното шоу на Джорджина също беше критикувано в социалните медии, че не е достатъчно автентично и на моменти изглежда сценарийно и бляскаво.

Връзка под съмнение

Най-остри изказвания обаче имаше Лео Каейро, приятел на майката на футболиста. "От месеци казвам, че не се справят добре и е вероятно да се разделят. Писна му от нея. Това е реалността". Caeiro дори заяви, че "няма да има брак" и че те са заедно само "за да подхранват продукта". И по-конкретните информации бяха, че му е писнало от егоцентричното ѝ поведение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички