Валентин Михов подозира, че нападението над него е свързано с футбола


Валентин Михов подозира, че нападението над него е свързано с футбола
Снимка: БГНЕС

3633 0

Бившият президент на БФС Валентин Михов разкри подробности около нападението, което преживя снощи. Той бе пребит на път за вкъщи в квартал "Младост" от маскирани мъже. Михов сподели и някои от теориите си за причината за нападението.

"Стана някъде съм 23,30 часа. Прибирах се вкъщи, след като преди това гледах мачовете на Лудогорец и ЦСКА при мои приятели в „Младост“ 3. Между блоковете има тунел. Вървях си спокойно, когато изведнъж изскочиха някакви мъже или младежи. Не знам. Не знам точно, защото ме атакуваха в гръб. Само успях да забележа, че бяха с качулки и носеха твърди предмети. Беше страшно. Нанесоха ми доста удари, имам счупен пръст. За щастие състоянието ми не е тежко, добре съм. В момента съм в болница", коментира 66-годишният мъж пред "Блиц".

"Нямам представа коя е причината за атаката. Дали беше сплашване, макар че ме удряха, а не са ме плашили само. Дали предстоящият конгрес на БФС, дали заради ЦСКА, заради нещо друго с футбола. Но бях доста шокиран. Лошото е, че това се е случвало не само с мен, но и с други хора. Лошото е, че има лоши хора на земята…", каза още Михов, обяснявайки, че не може да говори повече. А кога за последно имаше побой на свързан с футбола човек вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички